مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا بر لزوم تعیین تکلیف مطالبات صنعت داروسازی تاکید کرد و گفت: امیدواریم در دولت جدید، وزارت بهداشت با درایت، در این موضوعات تصمیمگیری کلان نموده و مشکلات برطرف شود.
مدیرعامل هلدینگ آینده پویا:
وزارت بهداشت تکلیف مطالبات صنعت داروسازی را مشخص کند
7 شهريور 1403 ساعت 14:18
مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا بر لزوم تعیین تکلیف مطالبات صنعت داروسازی تاکید کرد و گفت: امیدواریم در دولت جدید، وزارت بهداشت با درایت، در این موضوعات تصمیمگیری کلان نموده و مشکلات برطرف شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا، دکتر افشار فتحالهی در نشست تجلیل از داروسازان برگزیده شرکتهای گروه شفادارو با گرامیداشت روز داروساز و تبریک این روز به دستاندرکاران صنعت دارو، اظهار داشت: اینکه در تقویم کشور یک روز با عنوان روز داروسازی نامگذاری شده است، نشان از اهمیت و تقدس آن دارد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط با سلامت جامعه امر مقدسی است، افزود: باید قدر این موقعیت ارزشمند و مهم را دانست.
مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا با بیان اینکه طبق بررسی گزارشهای اخیر از فعالیت و عملکرد شرکتها، میزان تولید شرکتها مناسب است و در مقایسه با سنوات پیشین رشد نیز دارد، ادامه داد: در حوزه فروش نیز شرکت پخش رازی، فروش بالایی دارد؛ منتهی مسئلهای که حائز اهمیت است مقوله چرخه بازگشت پول است که چرخه ناسالم و معیوبی شده است.
دکتر فتحالهی تصریح کرد: در شرایطی که امکان وصول مطالباتمان از بخش دولتی وجود ندارد، مجبور میشویم تسهیلات بانکی بگیریم که خود نیز برایمان هزینه مالی ایجاد میکند.
وی با اشاره به اینکه صنعت داروسازی صنعتی است که در سالهای پس از انقلاب اسلامی، سرمایهگذاریهای مطلوبی در آن صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: این سطح از سرمایهگذاری، تکنولوژی و نیروی متخصص بسیار ارزشمند است و نباید به دلیل یک سری سوءتدبیرها با چالشهای مختلف روبهرو شود.
مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا از "مطالبات" که چرخه و گردش نقدینگی را با مسئله روبهرو کرده و "قیمتگذاری دستوری"- در شرایطی که مشتری برای استفاده از محصول، پشتیبانی بیمهای دارد- به عنوان دو مسئله اصلی که دامنگیر صنعت داروسازی است، یاد کرد و افزود: این دو عامل گریبانگیر همه شرکتهای داروسازی است.
وی افزود: امیدواریم در دولت جدید، وزارت بهداشت با درایت، در این موضوعات تصمیمگیری کلان نموده و مشکلات برطرف شود.
دکتر فتحالهی همچنین به نقش مدیران عامل در تدبیر امور شرکتهای داروسازی اشاره و تصریح کرد: مدیران باید با پیگیری امور، ضمن جلوگیری از بروز مشکلات در سطح شرکتها، میزان تولید را افزایش و نسبت به برنامهریزی دقیق جهت تامین داروهای مورد نیاز جامعه در نیمه دوم سال اقدام کنند.
وی همچنین بر لزوم تعیین تکلیف داراییهای مازاد شرکتهای گروه شفا تاکید کرد و گفت: این یک تدبیر مدیریتی است که باید به کار گرفته شود و از تمام ظرفیتها بیشترین بهرهبرداری صورت گیرد.
کد مطلب: 10371